Osteoporose

 • Generisk Diacerein

  Diacerein 50mg

  Diacerein er et symptomatisk langsomtvirkende legemiddel ved slitasjegikt med anti-inflammatorisk, antikatabolsk og pro-anabol egenskaper på brusk og synovial membran. Det har også nylig vært bevist at den har beskyttende effekt mot subkondral benoppbygging.
  Mer Info

  kr 10.95
 • Generisk Emflaza

  Deflazacort 6/24/30mg

  Emflaza is a corticosteroid indicated for the treatment of Duchenne muscular dystrophy (DMD) in patients at the age of 5 and older.
  Mer Info

  kr 7.91
 • Generisk Estrace

  Estradiol 1/2mg

  Generisk Estrace brukes til behandling av tilstander forårsaket av menopause (for eksempel, hetetokter, kløe, svie eller tørrhet i skjeden), behandling av vaginal atrofi og forebygging av osteoporose (benskjørhet). Det brukes ogsså til østrogen erstatningsbehandling etter eggstokksvikt og lindrendebehandling ved brystekreft.
  Mer Info

  kr 11.93
 • Generisk Fosamax

  Alendronate 35/70mg

  Generic Fosamax is used for treating and preventing osteoporosis in certain patients.
  Mer Info

  kr 27.38
 • Generisk One-alpha

  Alfacalcidol 0.25/0.5mcg

  Alfacalcidol eren aktiv metabolitt av vitamin D som utfører viktige funksjoner i regulering av kalsiumbalanse og benmetabolisme. Alfacalcidol er analog av vitamin D-hormonet som er aktivert av enzymet 25-hydroxylase i lever for systemisk aktivitet og i osteoblaster for lokal D-hormon aktivitet. Den har en unik kombinasjon av pleiotropiske effekter,for eksempel, på tarm, ben, parathyroidea-kjertel, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre enn vanlig D-vitamin (kolekalsiferol) fordi den endelige aktivering i nyrer av sistenevnte reguleres av en negativ tilbakekoblingsmekanisme. Selv om alfacalcidol er mye brukt i behandling av osteoporose, er dets virkningsmekanisme i ben ikke fullt ut klarlagt. Alfacalcidol stimulerer intestinal kalsiumabsorpsjon (Ca), øker utskillelse av Ca i urinen,og serumkalsium nivåer, og undertrykker parathyroidhormonsekresjon (PTH).
  Mer Info

  kr 8.76
 • Generisk Premarin

  Conjugated Estrogens Usp 0.625mg

  Generisk Premarin brukes til behandling av noen menopausesymptomer (for eksempel, hetetokter, tørrhet i skjeden eller kløe). Brukes til forebygging av osteoporose (benskjørhet) etter menopause hos enkelte pasienter. Det brukes også for enkelte pasienter til behandling av lave østrogennivåer, prostatakreft eller brystkreft.
  Mer Info

  kr 23.15

Land, språk og valuta

Vår betalingsløsning er sertifisert av:

Secure shopping certificates