Letter J

 • Generikus Jalyn

  Dutasteride + Tamsulosin 0.5mg + 0.4mg

  A Jalyn a dutaszterid és a tamszulozin kombinációját tartalmazza. A dutaszterid megakadályozza a tesztoszteron dihidrotesztoszteron (DHT) átalakulását a szervezetben. A DHT részt vesz a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) kialakulásában. A tamszulozin az alfa-adrenerg blokkolók csoportjába tartozik. A tamszulozin lazítja a prosztata és a húgyhólyag izmait, megkönnyítve a vizelést. A Jalyn-t a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) kezelésére használják a megnagyobbodott prosztata esetén.
  Több Információ

  Ft 872.51
 • Generikus Januvia

  Sitagliptin Phosphate 25/50/100mg

  Sitagliptin is an oral diabetes medicine that helps control blood sugar levels. It works by regulating the levels of insulin your body produces after eating. Sitagliptin is for people with type 2 diabetes. It is sometimes used in combination with other diabetes medications, but is not for treating type 1 diabetes.
  Több Információ

  Ft 1383.54
 • Generikus Jardiance

  Empagliflozin 10/25mg

  A Jardiance (empagliflozin) szájon át szedendő diabétesz elleni gyógyszer, amely segít szabályozni a vércukorszintet. Az empagliflozin segít a veséknek kiszűrni a véráramból a glükózt. A Jardiance készítmény mellett továbbá diétával és testmozgással szabályozható a 2-es típusú diabetes mellitustól szenvedő felnőttek vércukorszintje. A Jardiance készítményt továbbá szívinfarktus, agyi érkatasztrófa vagy szívelégtelenség általi halál kockázatának csökkentésére alkalmazzák felnőtteknél, akik 2-es típusú cukorbetegségtől szenvednek. A Jardiance készítmény nem alkalmas 1-es típusú cukorbetegség kezelésére.
  Több Információ

  Ft 2159.52

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates