Antiparasitära

 • Generisk Acticin

  Permethrin 30g

  Generic Acticin cream is used to treat scabies.
  Mer Info

  kr 209.11
 • Generisk Albenza

  Albendazole 400mg

  Generisk Albenza används för att behandla vissa typer av bandmask-infektioner. Det fungerar genom att döda känsliga parasiter.
  Mer Info

  kr 7.69
 • Dicaris Adult®

  Levamisole 150mg

  Dicaris Adult® är en syntetisk antihelminthic som tillhör klassen imidazotiazolderivat, som har potent immunmodulerande aktivitet. Det har använts i stor utsträckning i dermatologipraxis för hantering av olika dermatoser som sträcker sig från infektioner som vårtor och spetälska till inflammatoriska dermatoser som lichen planus och Behcets sjukdom.
  Mer Info

  kr 41.80
 • Dicaris® Children

  Levamisole 50mg

  Dicaris® Child är anti-helmintiska tabletter, de innehåller 50 mg av Levamisole. Denna antiparasitiska medicinering fungerar genom att undertrycka enzymaktiviteten i maskens muskel, vilket orsakar dess förlamning och död. Detta behandlar infektionen.
  Mer Info

  kr 22.64
 • Generisk Lariam

  Mefloquine 250mg

  Lariam är ett läkemedel som används för att behandla malaria, en sjukdom som orsakas av parasiter. Detta läkemedel fungerar genom att störa tillväxten av parasiter i människokroppens röda blodkroppar. Parasiter som orsakar malaria kommer vanligtvis in i kroppen genom myggbett. Generic Lariam används också för att förhindra malaria.
  Mer Info

  kr 119.47
 • Generisk Stromectol

  Ivermectin 12mg

  Generisk Stromectol är en anti-parasitmedicinering. Det medför att vissa parasitära organismer dör i kroppen och används för att behandla infektioner som orsakas av dem. Ivermektin används för att behandla inte bara människor utan också grisar, nötkreatur, hästar och får. I mars 1997 godkändes det för behandling av starkyloidias hos människor.
  Mer Info

  kr 41.81
 • Generisk Vibramycin

  Doxycycline 100mg

  Generisk Vibramycin används för att behandla vissa typer av bakterieinfektioner. Det kan användas tillsammans med andra mediciner för att behandla akne eller vissa typer av amöbainfektioner. Det kan användas för att förebygga vissa typer av malaria hos resenärer som ska besöka malaria-infekterade områden för mindre ån 4 månader och för att förebygga eller bromsa fortskridandet av mjältbrand efter exponering. Generisk Vibramycin är en tetracyklin-antibiotika. Det fungerar genom att sakta ner tillväxten av bakterier, och låta immunförsvaret förstöra dem.
  Mer Info

  kr 17.42

Land, språk och valuta

Vår fakturering är certifierad av:

Secure shopping certificates